NewLaw, aangeboden als onderdeel van de service-lijn Legal Business Solutions (LBS) van Tetrapylon Forensic Auditing, is een vooruitstrevende benadering van juridische dienstverlening. Het maakt gebruik van innovatieve technologieën, alternatieve bedrijfsmodellen en flexibele werkschema’s om juridische oplossingen te bieden die kosteneffectiever, efficiënter en klantgerichter zijn. De NewLaw-experts binnen Tetrapylon helpen cliënten bij het omgaan met complexe juridische uitdagingen, het optimaliseren van hun juridische activiteiten en het aanpassen aan het voortdurend veranderende juridische landschap.

Tetrapylon Forensic Auditing biedt uitgebreide diensten op het gebied van NewLaw binnen hun service-lijn Legal Business Solutions (LBS). Hier is een gedetailleerde beschrijving van de diensten die ze aanbieden:

 1. Legal Process Outsourcing (LPO): Tetrapylon Forensic Auditing kan juridische afdelingen en advocatenkantoren assisteren bij het uitbesteden van specifieke juridische taken en processen, zoals documentreview, contractbeheer en juridisch onderzoek. Dit helpt klanten de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen.

 2. Juridisch Technologieadvies: Ze bieden expertise op het gebied van juridische technologie, waardoor klanten juridische software en tools kunnen implementeren en optimaliseren om hun activiteiten te stroomlijnen en de levering van juridische diensten te verbeteren.

 3. Diensten voor Documentbeoordeling en E-Discovery: Tetrapylon Forensic Auditing kan grondige documentbeoordelingen en elektronische ontdekkingsprocessen uitvoeren ter ondersteuning van gerechtelijke procedures en onderzoeken. Dit omvat het identificeren van relevante documenten en gegevens voor juridische zaken.

 4. Diensten voor Contractbeheer: Efficiënt contractbeheer is cruciaal voor bedrijven. Ze bieden diensten om contractbeheer te stroomlijnen, waaronder contractopstelling, beoordeling en levenscyclusbeheer.

 5. Diensten voor Regelgeving en Compliance: Het naleven van juridische en regelgevende vereisten is essentieel. Ze helpen klanten om verschillende voorschriften en nalevingsnormen die relevant zijn voor hun bedrijfstak te begrijpen en na te leven.

 6. Gegevensprivacy en -beveiliging: Het beschermen van gevoelige gegevens heeft prioriteit. Ze bieden diensten met betrekking tot gegevensprivacy en -beveiliging, waardoor klanten hun informatie kunnen beveiligen en kunnen voldoen aan voorschriften inzake gegevensbescherming.

 7. Juridisch Onderzoek en Analyse: Hun experts voeren juridisch onderzoek en analyse uit, waarbij ze klanten inzicht geven in juridische aangelegenheden, precedenten en jurisprudentie om hun besluitvormingsproces te ondersteunen.

 8. Juridische Training en Educatie: Tetrapylon Forensic Auditing biedt trainingsprogramma’s om de vaardigheden en kennis van juridische professionals te verbeteren, zodat ze up-to-date blijven met evoluerende juridische praktijken.

 9. Alternatieve Vergoedingsregelingen (AVR’s): Ze werken samen met klanten om alternatieve vergoedingsstructuren te creëren, waarbij wordt afgestapt van traditionele uurbilling en meer kosteneffectieve en voorspelbare juridische diensten worden geboden.

 10. Adviesdiensten voor Juridische Operaties: Ze helpen juridische afdelingen hun algehele operaties te verbeteren, met betrekking tot gebieden zoals workflowbeheer, teamstructuur en technologie-integratie.

 11. Diensten voor Ondersteuning bij Gerechtelijke Procedures: Ondersteuning bieden gedurende het hele gerechtelijke proces, van voorbereiding voor de rechtszaak tot activiteiten na de rechtszaak, om klanten te helpen hun juridische geschillen effectief te beheren.

 12. Diensten voor Beheer van Regelgevingswijzigingen: Klanten op de hoogte houden van veranderingen in de regelgeving en hen helpen hun praktijken en beleid dienovereenkomstig aan te passen.

 13. Ondernemingsbestuur en Compliance: Klanten helpen sterke praktijken voor ondernemingsbestuur te handhaven en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan relevante wetten en voorschriften.

 14. Juridische Analyse en Rapportage: Het gebruik van gegevens en analyses om klanten waardevolle inzichten en rapportage te bieden over hun juridische activiteiten en prestaties.

 15. Beheerde Juridische Diensten: Het bieden van volledig beheerde juridische diensten voor specifieke gebieden of de gehele juridische functie, waardoor klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten terwijl wordt gezorgd voor hun juridische behoeften.

 16. Juridisch Projectmanagement: Het toepassen van projectmanagementprincipes op juridische zaken om ervoor te zorgen dat projecten efficiënt en binnen het budget worden voltooid.

 17. Diensten voor M&A Due Diligence: Het uitvoeren van due diligence voor fusies en overnames, waarbij juridische risico’s en kansen in potentiële transacties worden beoordeeld.

 18. Juridische Adviesdiensten: Het bieden van strategisch juridisch advies aan klanten over verschillende juridische aangelegenheden, om hen te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen.

De NewLaw-diensten van Tetrapylon Forensic Auditing binnen de Legal Business Solutions (LBS) service-lijn bieden innovatieve en efficiënte juridische oplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologie en expertise om te voldoen aan de veranderende behoeften van moderne juridische praktijk. Dit kan klanten helpen de kosten te verlagen, juridische risico’s te beheren en de algehele juridische operaties te verbeteren.

Previous Story

Herstructurering

Next Story

Overheidsinstellingen en Openbare diensten

Latest from Legal Business Solutions

Staatssteun en EU

Expertise op het gebied van Staatssteun, EU & Fraude maakt deel uit van de service-lijn Legal

Pensioenen

“Pensioen Fondsen & FEC” verwijst naar de gespecialiseerde expertise die Tetrapylon Forensic Auditing biedt binnen zijn

Herstructurering

Herstructurering, aangeboden als onderdeel van de service-lijn Legal Business Solutions (LBS) van Tetrapylon Forensic Auditing, omvat