Ad-Hoc Training, aangeboden door Tetrapylon Forensic Auditing, verwijst naar op maat gemaakte en op aanvraag beschikbare trainingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van organisaties of individuen. Deze training maakt geen deel uit van een standaard leerplan, maar is ontworpen om unieke uitdagingen, kwesties of kennislacunes aan te pakken die zich kunnen voordoen. Het biedt flexibiliteit wat betreft inhoud, formaat en levering, zodat deelnemers de meest relevante en tijdige educatie ontvangen. Ad-Hoc Training kan verschillende onderwerpen behandelen met betrekking tot financiële en economische criminaliteit, compliance, ethiek en meer, en is ontworpen om te voldoen aan de onmiddellijke en evoluerende trainingsbehoeften van klanten.

“Ad-Hoc Training” is een dienst die wordt aangeboden door Tetrapylon Forensic Auditing als onderdeel van FEC (Financial Economic Crime) auditing. Deze training omvat op maat gemaakte, op verzoek gegeven trainingssessies die zijn ontworpen om specifieke behoeften en uitdagingen met betrekking tot de preventie en opsporing van financiële misdrijven aan te pakken. Diensten met betrekking tot Ad-Hoc Training in het kader van FEC-auditing omvatten:

  1. Op maat gemaakte training workshops: Het ontwikkelen van trainingssessies die zijn afgestemd op de specifieke eisen en uitdagingen waarmee een organisatie wordt geconfronteerd.

  2. Ontwikkeling van gerichte vaardigheden: De focus ligt op de ontwikkeling van specifieke vaardigheden of kennisgebieden die relevant zijn voor de preventie van financiële misdrijven.

  3. Training op basis van scenario’s: Het gebruik van echte of gesimuleerde scenario’s om individuen te trainen in het omgaan met situaties met betrekking tot financiële misdrijven.

  4. Flexibele planning: Het verzorgen van trainingssessies op tijdstippen die passen bij het schema en de behoeften van de organisatie.

  5. Doorlopende ondersteuning: Het bieden van voortdurende ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat trainingsdoelstellingen worden behaald en dat medewerkers zijn uitgerust om financiële misdrijven te voorkomen en op te sporen.

Het doel van Ad-Hoc Training is om organisaties de flexibiliteit te bieden om hun unieke behoeften en uitdagingen op het gebied van preventie en opsporing van financiële misdrijven aan te pakken.

Previous Story

Algemene frauderisico training

Next Story

Process mining

Latest from Forensische en Integriteitsdiensten

Veiligstellen van data

Bij een vermoeden van Financieel-economische criminaliteit (FEC) is het belangrijk om data van de (corporate) organisatie veilig te